Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut

 

Högtidligt viker han ihop hennes kläder

ett efter ett,  koncentrerat och noggrant 

 

Varje plagg berättar

ger bilder, dofter, känslor

om åren, dagarna,

ögonblicken

tillsammans

 

Han vänder blicken till den röda klänningen

på galgen över garderobsdörren

den glänser lika starkt som smärtan i hans bröst

hennes blick, hennes leende går rakt igenom 

 

När hon bäddas ner inför den slutgiltiga vilan

ska klänningen ännu en gång pryda hennes kropp

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 918 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-07-31 19:11



Bookmark and Share


  Amari
Jösses! Jag gråter!
Så du skriver, och förmedlar känslor.

2015-08-24

  Ljusletaren
Gripande, sorgset men omtänksamt fint i en svår sorgsen stund. Bra skaldat!
/kram
2014-09-02

  Lars Hedlin
Vemodigt och vackert!
2014-08-18

  Connie
Smärtsamt vackert och sorgset farväl.
2014-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert och kärleksfullt skrivet...berör...
2014-08-04

    ej medlem längre
Så otroligt vackert 'Avslut, mycket fint skaldat.
2014-08-02

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-08-01

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!
Precis så är det.

Grattis till placeringen!
2014-08-01

  Carola Viola Hedelius VIP
Slutet smärtade mitt hjärta
En vändning i dikten som är sorgsen
För jag trodde på ett avslut av en annan sort

2014-07-31

  louisegirl
Så vackert skrivet
om ett sista farväl.
2014-07-31

  Angel of love
Ett vackert känslofullt farväl.
2014-07-31

  Lena Själsöga Keijser
vackert skriver du detta
far
väl
2014-07-31

  i af apa
sorgset...
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling