Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting passerar

i alla år jag levt
som de allra flesta
ville jag det bästa
men det blev aldrig så

livet går som det vill
det är bara att acceptera
släppa taget
och avancera
på livets stig

släppa det gamla
vänta dig inget
finns bara det som är
detta är livets skal
och innehåll

på alla år jag levt
aldrig färdigt lärd
och redan släcks min stjärna

du cirkulära livet
jag förstod dig så sent
dina rikedomar gick mig förbi

ej i detta liv, kanske ej heller i nästa
kommer att ske det enkla
det jag alltid ville
oss allas bästa

liv efter liv
du kan sorga
eller släppa
din ofullkomlighet

upprepas, läras
läras och upprepas
du fina livet
så absolut
så given

innan jag går
hoppas jag hinna uttala
alla förlåt som jag ber skulden till
och lämna fri

utan att vilja ta med mig
allt jag älskat och förlorat

i kärlek är allt
förevigat





Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-31 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP