Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga flykten (2014)


Du vet att jag tror vi kunde gjort det,
vi är båda trasiga själar,
men vi kan mycket ändå...
ses vi igen..

tänker jag bara hålla om dig
till allt känns rätt..
hur det än blir
kan vi flyga igen..




Fri vers av Järnkatten
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-01 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten