Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bara älskar dig

Du är fel, fel, fel
Du stämmer inte

Jag avskyr dig
Jag hatar dig

Försvinn från mina tankar
Du vilseleder mig

Jag kan inte hjälpa
Att jag bara älskar dig

Hjärnan säger nej
Men hjärtat säger rätt

Det ska inte vara vi
Men jag är så kär i dig




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-03 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94