Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laktris och jordgubb




Med mina ord vill jag beröra
väcka någons inre
låta något hjärta dra högsta vinsten

Med mina ord vill jag doktorera
låta någon filosofera
låta varje bokstav synas

Med mina ord vill jag fantisera
låta sagofigurer ha kabaré
dagdrömma och vara en bakgrundsfigur

Med mina ord vill jag krydda
vagga salt och sött
äta lakritsstång och jordgubbsglass

Med mina ord skriver jag
sanningar och osanningar
låter dig som läsare avgöra




Övriga genrer av genni VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-03 19:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden värmer ;)
2014-08-04

  menspoeten
Du är så bra! Visst är det fantastiskt hur en kan sväva ut när en skriver? Jag blir så fascinerad varje gång någon säger "jag vet precis vad den här dikten handlar om", för det finns ju inget fel i det. Varje person får egna bilder och tolkar på olika sätt, det är häftigt!
2014-08-04

  anits VIP
Du berör med allt du skriver, du målar dina ord till bilder, samtidigt som jag läser dina ord, ger du mig bilder av det som händer i dina texter.
2014-08-04

  Lehva VIP
Jag tycker om det du skriver. Du berör...med dina ord..:-)
2014-08-03

  Federico Romano
Det så man gör Genni, ha det gott..
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP