Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism om kärleken

KÄRLEKEN

Kanske att kärleken
är den största sagan
som någonsin berättats.
Det är bara vår brist
och oförmåga på fantasi
som inte förmår
att hålla den ständigt vid liv.



Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-03 20:22



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Tänkvärt om kärlekens saga...
2014-08-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
prioriteringsfrågor vilket gör en klok i efterhand när sista tåget redan gått.
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP