Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinna över ondska från förr

Vandra på en strand
Jag ser det oändliga havets vågor

Ingen framtid
Inget hopp

Det hade varit jag
Som ung

Människor utnyttjade
Den svaghet jag hade haft

Idag hade jag rest
Mig upp åter

Speglingar i vattnet
Fick mig att drömma

Vattnet beskrev
Mig nu

Vild med kraft
Skön med blänkande ljus

Allt går när man
vinner i slutet

Jag vann över
Min känsla efter hämnd

Jag var inte fångad
Jag gick den väg som omfamnade mig





Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-04 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94