Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför älskar du inte mig för mig?

Jag är som jag är
Glad och livslusten är hög

Du sänker dock den
Ditt raseri är ständigt där

Jag älskade dig men
Du älskade inte mitt riktiga jag

Mina beteenden och
Naturlighet var naturligtvis inte okej

Du skrek och svor
Mina fasoner var påfrestande nog

Aldrig ett förlåt kunde komma
Ur din mun

Jag var någon du störde
Dig på

Du älskade inte mig
Jag var oduglig

Du sa att jag var patetiskt
Jobbig och bad mig hålla käft

Jag önskade var kväll
Att du bara kunde älska just mig







Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-04 10:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
misshandel utav psykisk sort, du bör älskas som du är, perfekt i din egen skapelse, alltid, oavsett vad.
2014-08-26

  helenita VIP
Mkt stark text!
En form av psykisk misshandel
av förnedring...
Hoppas du kan bli fri!
<3
2014-08-04

  helenita VIP
Mkt stark text!
En form av psykisk misshandel
av förnedring...
Hoppas du kan bli fri!
<3
2014-08-04

    ej medlem längre
Stark text om utsatthet
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine94