Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattens tropiska vind

 

Natt efter natt!
Efter natt!

Efter natt
Efter natt

Av tropiska tysthet
Under min kudde

Vilar drömmen still
Vilar min själ still

Det var sen länge den tropiska vinden kysste min kind
Väck mig till livet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2014-08-04 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP