Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag knäar!

Tack,
för barnen,
hemmet,
jobbet,
och tack,
jag mår så bra.
Jag knäar,
bara lite,
men värken
kan jag ta.
Inatt,
så ska jag
vila.
Imorgon
springer,
jag
igen.
Du ser,
när jag
passerar.
Vi kan
prata,
lite
sen.
En dag,
ska jag
berätta,
hur vardagen
ser ut,
för oss
som alltid
springer,
när dagen,
saknar slut.




















Bunden vers av Lehva VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-08-04 19:02



Bookmark and Share


    Asta Kass
Åh denna är så fin! Tänker på mammor, kvinnor som knäar, fixar, lagar, tar hand om. Det där osynliga emotionella arbetet. Du lyfter det på ett så vackert sätt
2020-06-02

  Angel of love
Du fångar och du berör med dina ord.
Väldigt bra text.
2014-08-06

  Anya VIP
Tyckte mycket om denna vardagliga smärtsamma. Du frammanar bra bilder.
2014-08-05

  genni VIP
Sättet du skriver på går rätt in i hjärtat, om jag kunde så skulle jag bokmärka hela din sida, kram <3
2014-08-04

  walborg
Bra beskrivning
2014-08-04

  WyS VIP
Bra om livet och gropiga vägar som vi måste vandra....golgatan!
2014-08-04

  i af apa
går rakt in långsmalt...
2014-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Du beskriver din verklighet så det går in under huden.
2014-08-04

  Connie
Jag berörs alltid av dina texter. De går på djupet, varje nerv i kroppen vibrerar!
2014-08-04

    ej medlem längre
Läser. Berörs.
Du kan formulera känslor i ord som få kan.
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP