Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsingenatt

Hälsingenatt
lommen hänger molltoner
till sänghimmel




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-04 17:11



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Vacker bild. Det är så man vill måla!
2014-08-08

  Deva
annorlunda och stämningsfull!
2014-08-07

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker beskrivning och många m---
2014-08-04

    ej medlem längre
En skön bild!
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP