Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofi.

Den som gråter förlåter

Den som ler ber

Den som skrattar fattar
livet

De är fler än de som syns,
ser mer än flytande

Den som tror bor
i ett särskilt ljus,
bygger inte hus
på sand:
landar med sin evighet,
inuti ett annat land:

Den som tror vet
det

Den som tittar hittar
oftast hem
igen

~

Den som finner ditt
hinner fatt

Den som finner dit
hinner allt

Den som alltid hinner
finner att allt annat saknar värde,
också skatten

Den som saknar sött
saknar salt,

för den har alla sinnen dött;

för den är hjärtat inte svalt,
tillitsmodigt
utan bara neutralt
trött




Fri vers (Fri form) av Botox
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-05 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox