Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A My B

 

För en kort tid tycktes tomrummet kunna fyllas av

ännu ett sig förkrossande liv, lika rotlöst fast och

oförsvarligt vackert i förgängelsens trasiga djup,

ännu en bild av undergångens skönhet. Upprättas,

åter bli bara ett onödigt uppehåll på den ständiga

resan tillbaka till svart, lika tvungen som inte

förutbestämd av någonting, ett tvångets vara

och vittnesmål om dess egen ofrånkomlighet in i

 

det absurdas ut, det absolutas slut.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Jf0ldEBBJhY&index=9&list=RDzDlKb2cBAqU

https://www.youtube.com/watch?v=362JArvhAqg

 

 




Övriga genrer av petter rost
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-05 12:59



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
ett tvångets vara



____________!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-08-10

    skamfilad
Sådär hopplöst avgrundsmörkt och vackert. Jag tycks alltid uppskatta det du skriver.
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost