Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floyd camp

Prasslande löv och mulldoftande skog omringar oss alla. Vida fält och toalett köer, bag in box och doften av varmkorv.
Synen av bilar med packning av olika slag, tält, husvagn eller endast en person med en sleeping bag. Vallfärdning från Sveriges alla olika hörn. Längden på resan spelar ingen roll, nu är det P-Floyd och härlig musik som gäller då kan man resa från andra länder bara för att få vara med där det händer.
Musik av älskvärda människor som slår upp sina tält, instrumentell musik och texter som varar för evigt och med stark karaktär kommer ljuda emellan oss alla. Från gitarrer, bil stereos eller egenhändigt live band här och där.
Nu ska vi alla få njuta.
Musiken får oss att växa, göra oss starka och enar oss i samklang och i glädje.
Musiken håller oss samman liksom den känsla vi får i kroppen när musiken börjar tona upp, Ljudet av ljuv och härlig musik ger rysning upp i knoppen och i vårt sinne, varenda cell lever ut, varje sekund, varje minut. En njutbar tid i gemenskap och musik.
Alla har slagit på sin musik DNA och lyssnar, tar in och alla tycker det är bra. Alla har vi olika bakgrund, förutsättningar och hem. När vi slår oss samman är vi alla ett stort härligt gäng.
Vi värdesätter alla olikheterna i musiken, en del gillar trummorna, saxofonen, eller Hasses underbara sång, en del lyssnar endast till texten eller tar in helheten.
En sak är gemensam, vi älskar musiken.
Musiken gör oss levande och ger kraft, vi hamnar i vår egen varma famn och i fantasins härliga land. Diskussionen om textens kraft kan ältas för evigt, det finns alltid utrymme för en härlig analys och det känns som om det aldrig kommer ta slut.
Snart så ljuder det kring mig och dig, P-floyd vi är snart där!!




Övriga genrer av zamillans
Läst 212 gånger
Publicerad 2014-08-05 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zamillans
zamillans