Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollegan är kär

Du lyser upp vårt rum med ett rosa skimmer och dina ögon tindrar av lycka
Tänk att just han kan få dig att skimra och glittra!

Du tänker, är detta sant?

Vi som står bakom dig känner din glädje och hör ditt skratt.
Vi tycker att du hittat en hemlig skatt.

Förvalta din rikedom med ödmjukhet och kärlek. Njut av din känsla och släpp den fri. Det är nu, den svåra tiden är förbi.

Din glädje smittar av sig och ger oss andra hopp. Kanske är det vår tur att få känna eufori och känna magen kittla av lycka.

Du ser så lycklig ut och du spritter av glädje, dina ögon speglar all din lycka och ditt hopp.

Du är kär!
Du tänker, det är på riktigt!
Så njut!




Bunden vers av zamillans
Läst 282 gånger
Publicerad 2016-07-12 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zamillans
zamillans