Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIvet

Jag drar in luft i mina lungor och känner livet susa runt i min kropp, det känns som den gången då mitt liv fick en chans och jag tog den.
Jag reste med flyget till Kreta och kände solen mot min hud och levde för dagen, nyttjade a-kassa från Sverige med ansökningar som min beundrande kompis mor skrev under för mig, månad efter månad.
Jag fick chansen att leva utanför gränserna och andas annan luft än Svenskens krav och moral.
Jag kom hem och blev hus för graviditetens tempel och vårdade min inneboende som en tigrinna och jag älskade varje minut av mitt husvaktande.
Jag levde i kaos med mitt lilla underverk och fick bli tempel för ännu en gudinna.
Vi blev ett matriarkat i vårt tempel under några år och så fick vi en vice kung i vårt drottningrike och han fick stanna ett par år och under denna tid kom en prins och två till prinsessor som bara var mina
Nu lever jag livet för att skapa ett vackert rike och makt för min klan och jag älskar varje minut av vårt skapande tillsammans.
Jag tackar ändå min väns mor som gav mig ett år ibland Greklands öar utan samhälliga krav på.
Du lät mig växa och andas i ett år innan jag klev in min roll som drottning. Det vore allas ära att få denna underbara chans att få leva utanför gränsen.
Nu är det inte många år tills jag blir ensam i mitt drottningrike och jag kommer än en gång åka ut på en livsomvälvande resa som bara är för mig.
Då ska jag busa och ta mina pengar och njuta av livet utanför murarna och låta nycklarna till porten hamna i min vallgrav. Då hoppar jag bungyjump och paddlar iväg på livets flod.
Jag kommer dra in luft i mina lungor och ta ett nytt andetag för livet.




Fri vers av zamillans
Läst 302 gånger
Publicerad 2016-03-23 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zamillans
zamillans