Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga måsten! ensamstående mor!

Allt inom tid
ingen bråska
stressa inte, nu!
allt har sin tid, kanske sen.

Rusa inte fram, andas!
Räkna till fem.

Allt behöver inte ske nu, kanske sen!
Ruska av dig!

Inga krav, utanför jobbet!
Du har kommit hem.

Lämna disken, lämna den till "hen"
Inga krav idag!

Nu är dags för relax, för dig!
Slappa, ta bubbel!

Om inte, du är i trubbel!




Fri vers av zamillans
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-02 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zamillans
zamillans