Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre röst

Min horisont är inte så långt borta
Jag har gjort att jag ser den närmare
Jag har funnits hos mig i varje andetag, som en glimt av något bra!
Jag har vandrat på många stigar genom livet utan att lyssna på mig
Jag har ibland gjort dåliga val men jag har fått upp mig på banan igen.
Jag finns inom mig!
Nu har jag börjat lyssna och tar till mig av min vishet och styrka
Jag knackar mig på axeln och viskar i mitt öra.
Det gör jag bra!




Fri vers (Fri form) av zamillans
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-02 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zamillans
zamillans