Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Livet gör ont, det är en känsla av ovisshet som jag inte kan hantera, jag har många andetag kvar och jag har svårigheter att hantera dem.

Jag ser soluppgångar och mörker som faller ner utanför mitt fönster. En ny dag, nya upplevelser! Att vara öppen och glad för varje solstråle som väcker mig på morgonen är svårt!
Solen lyser runt mig, är jag vaken? Lever jag eller tror jag att jag lever ? det är två olika saker.

Nu när jag tänker tanken så är jag nog en levande död. Andas men är inte levande.. Finns jag eller är jag död?
Är du levanade eller är vi båda döda, lever vi??
Ingen ler och ingen skrattar, vi går i gallerian och tittar på kläder,, till vem då?? till oss själva eller till någon annan.
Jag vill putta på dig, lever du?? är jag död??
Vårt vardagslunk tickar på, tick tack, tick tack.. är det värt det??
Lever du, lever jag?
HM i all sin prakt, andas, vi är här,, yta och ande vad är skillnaden.. är livet baserat på vad vi har eller är livet luften vi andas? Är livet du och jag eller är livet vi som finns här tillsammans.??
Lever vi?
Varför??




Fri vers (Fri form) av zamillans
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-13 19:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Djupa tankar att läsa och begrunda.
Bra skrivet.
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

zamillans
zamillans