Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIG....... I FÖRSTÖRELSENS EKONOMI

Löpsedlarna fräser ilsket
i sin tribut
med de nykläckta själarna
som korsfästs... på anslagstavlan.

JA SE PÅ OSS !!!!!!!!
Vår outhärdliga lidandes plåga
finns nu till lösnummerpris.

MED KRIG
hungersnöd, tortyr, E-bola och....
ond bråd död.
Vi är de där stackarna
som drar nitlotterna
i livets... TOMBOLA.

Men... vad gör egentligen NI?????
..... mumsar vidare
i välmågans teknologi.

Ni putsar era vapen blanka
och lever gott
av förstörelsens ekonomi.
Säljer.... gevär och raketer
till vår diktators anarki.

Era samveten
förmår dock pressa sig fram
med en deltagande min.
- Kanske.... vi skall skicka....
med lite medicin
och några säckar ris.

- Befolkningen har viss nå´n slags kris....
trots allt är vi humana...
på sätt och vis.

VÄST... vet ju BÄST!!!
NEJ....NEJ!!!!
Bakom alla sålda patroner
..... känns lukten av en ljummen fis
..... ETT HERRAVÄLDE SOM ÄR PÅ DEKIS !!!





Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2014-08-06 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP