Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från googel


Strunt i alla plikter, låt oss älska nu



Bultande hjärtan, snabba andetag, låt natten brinna, brinna..

Svetten rinner, kroppar slingrar, lev snabbt här och nu!

Låt oss leva nu, strider och yxor tar vi sen, nu är jag redo...

Värmen är härlig på natten, endast ett tvärdrag fläktar våra sinnen.

Med dig vill jag leva, med dig vill jag älska, här och nu, utan plikter och krav,

jag vill ha dig som du är, varm, het och villig att leva fullt ut!




Övriga genrer av genni VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-06 16:31



Bookmark and Share


  menspoeten
Känner värmen, glöden, elden, så bra!
2014-08-20

  M M Mannheim VIP
Du skriver med sådan hetta och åtrå som jag vill bara ropa....Jag kommer!
Kvinnor är absolut bäst på erotisk poesi!
2014-08-13

    ej medlem längre
Härlig glöd
2014-08-12

  anits VIP
Så fint skaldat om kärleken!
2014-08-07

  Lehva VIP
Härligt:-)
2014-08-06

  Connie
Wow, vilken passion!
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP