Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte ha ånger på min dödsbädd




I mitt liv har röda trådar brunnit, gått av, förmultnat, men det är ok!

Jag har lärt mig av mitt liv, att dagen är viktig, vi måste njuta, ta konflikter med ro, leva ärligt, här och nu!

Jag vill åldras med stolthet i mitt hjärta, leva utan att ha ångrat mina vägar, vill aldrig ställa mig i någon annans led, jag vill gå mina egna stigar. Ibland har taggar rivit min hud, ibland har någon brutit mina ben, ibland var mina revben synlig utanför t-shirts, jag har levt, jag har levt..

Det har hänt att jag upplevt baksidor ni inte trodde fanns, jag har sett baksidan av svarta creditcards, guld och glitter runt någons hals, suttit i Stingrays och kört streetrace på Manhattan. Tagit privatplan till Antigua, spelat tennis bland proffs, blivit serverad champagne, jag har sett många livsöden, natt som dag.

Men nu vill jag bara leva här och nu, inte ångra på min dödsbädd att jag aldrig levt...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-06 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu en text dör man tvings läsa vidare för att få nästa rad
sånt gillar jag
2014-08-12

  Lehva VIP
Du tror på livet:-).
Jag med. En stark, livskraftig text. Tycker väldigt mycket om denna.
2014-08-09

  anits VIP
Så fint och levande skrivet!
2014-08-07

  aol
Underbart levande skaldat
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP