Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, hopp och tro

Att äga den du älskar,
kan aldrig vara rätt.
Känslorna ska fylla dig,
men ändå väga lätt.
Så älskar vi varandra,
i nöd och lust och ro.
Du andas mig, jag andas dig,
i kärlek, hopp och tro.
Kärleken till barnen,
är faktiskt just så där.
Kanske kan jag känna så,
för dig som ligger här.

















Bunden vers av Lehva VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-08-06 22:19



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fin! Fantastiskt fint formulerat!
2014-08-12

  genni VIP
Sanna och vackra ord, man kan aldrig äga någon annan, kärlek är större än så!
2014-08-11

  ULJO
Äkta kärlek ska upplevas på det viset
2014-08-11

  Angel of love
Jag hoppas, för precis så ska kärlek vara.
2014-08-08

  Anya VIP
Kul med lite rim. Sött!
2014-08-08

  Connie
Vilken underbar text!
2014-08-07

  bittemi VIP
Så underbart!!
2014-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart om den eviga slitstarka kärleken!
2014-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
Så skall det kännas.
2014-08-07

    ej medlem längre
Svårt att finna, fint att känna.
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP