Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fred på Jorden? Jo, tjena!


De finns på båda sidor om gränsen!



Ondskans lava
glöder förintelse

Förbrännande all mening

Över det vi kallar liv


Sorgens darrande läppar

Ber förgäves

Ingen nåd

Inget förbarmande

Från dessa
som kallar sig män


Men inte är annat än sopor
från förgängelsens avskrädeshög

Dessa ”matt tjos”

Förvisso skrämmande
men fasansfullt löjliga
i sina livskränkande fadäser

De kommer också att lida och dö!

För vad?




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-07 00:34



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Stark text om vår tids oförväntade ondska.
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST