Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KALVDANS

Inget berörde honom numera
men
han tyckte om magdans
eller
var det kalvdans
Han mindes inte så noga.
En gång hade han kunnat barnens namn.




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-07 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson