Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänglinne & lokalsinne - Limerick


En laxodlare ifrån Mörrumsån
med frugan ämna odla en son
Men hans yngel till säd
kom på sänghalmens pläd
då de simmade motströms ifrån




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-31 11:21



Bookmark and Share


  pang
moahaha
2006-04-03

    NoMi F
En rolig limerick, med både lax och odlare
-som gör yngel båda två liksom
motströms, klurigt skrivet
Gillar
2006-03-31

    ej medlem längre
(inte gravid, bara bredvid, liksom...)
Härlig limerick Daniel!
2006-03-31

  Markattan
Inte alltid så lätt att veta vilken riktning man ska välja ju...
Tack för ett gott skratt!
2006-03-31

  Ola Rydberg
snyggt med humor
2006-03-31

  Isla Estrecho
höhöhöhö :) Fan vad soft det är med Limerickar :)
2006-03-31

  Bodil Sandberg VIP
Suveränt skickligt o roligt skriven...
2006-03-31

  carro
Ha ha ha.... humor! :D
2006-03-31

  Cris
He he..
lycka till nästa gång för honom då..
om det skall bli någon lyckad odling
2006-03-31

  Janjohan
[skrattsalva!]
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP