Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR OM LIVET





Igår var jag

Idag är jag

Undrar hur det blir i morgon




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-08 08:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog bra att vi inte vet något om morgondagen...så skulle vi bara oroa oss...
2014-08-11

  Alva Johnsson VIP

Vi är så många människor.
Ingen dag är den andra lik.
2014-08-10

    Dan Myrbeck
Precis, morgondagen är och förblir okänd. Har du blivit inspirerad av min tidsdikt?
2014-08-08

    ej medlem längre
Ingen dag är den andra lik...eller?
2014-08-08

  Lars Hedlin
Är du fortfarande du ;)
2014-08-08

  Junia VIP
då blir du ... :)
2014-08-08

  louisegirl
Ja det kan man undra ;)
Bra skrivet!
2014-08-08

  Angel of love
Är nog du då med ;)
2014-08-08

  Lehva VIP
Imorgon är du:-)
2014-08-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man kan undra. Tur ibland att man inte vet.
2014-08-08

  Bengt VIP
Det blir som det blir :-)
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP