Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är tagen från en roman av Bernhard Nordh


I Marsfjällets skugga

Som mäktiga majestäter
breder bergen ut sig

Vid deras fot stretar små myror
med bördor på ryggen

Med upphöjt lugn
skapat av eoner av tid
åser de väldiga 
de kortlivade krypens fåfänga strävan




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-08 21:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-08-10

    ej medlem längre
Man är liten, men man får ändå vara med bergen .. det är fint :)
2014-08-09

  walborg
Perspektiv
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP