Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Och här sitter vi och har det bra......"


Israel vs Palestina

Visst
är det
skönt
att någon
annan

återigen

gör något


man själv
slipper
smutsa
ner sina händer

med världens

hemskheter?




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-09 10:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Neej, det är inte skönt...oroligheterna kryper närmare och närmare...hat och förföljelse finns även här i Sverige... men du har rätt i att många tvår sina händer...
2014-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Hamas vill förinta Israel. Svårare än så är det inte.
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP