Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasier...

 

Hon kan fantisera om dina sökande fingarar längs benen

Mjuka sköna eggande

Rör sig i cirklar upp mot troskanten

Den andra handen smekande i nacken

Dina kyssar längs brösten

Ömt och kärleksfullt

 

Hon kan fantisera hur hon kan höra dig i dörren

Hur du smyger dig fram där hon står och diskar

Omfamnar henne bakifrån och säger hur vacker hon är

Hur han har längtat efter henne

Det finaste han har

För att sen ta henne där på diskbänken

Hett och passionerat och galet

 

Hon kan fantisera hur hon kommer hem en dag

Trött och sliten efter en dag på jobbet 

Och han har dukat med pläd och fullt med kuddar på vardagsgolvet

med levande ljus och räkor i en skål och pärlande vit vin intill

Med skön musik i bakrunden som värmer hennes inre

Han masserar hennes trötta kropp

Och de pratar i timmar om livet

För att till slut somna där på golvet omslingrande

Varma och lyckliga

Tvillingsjälar

 

Som du märker fantiserar hon en hel del om dig

För att hon saknar dig...

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-06 14:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint och varmt :) Gillas mycket!
2014-12-07

    Bo Malte
fint...
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman