Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism om girighet

Den girige
förskansar sig bakom ägodelar
som om det vore en mur
mot fiender
när han själv
är sin egen värsta fiende




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-09 17:46



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Tandborste, tvål och handduk då......
javisst ja, tandkräm också!
2014-08-09

  KattenKin VIP
Den sanna rikedomen är att äga sin frihet, alltså bör man leva sin resa med lätt packning.
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP