Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fel fokus

Jag jämför det jag tror
Jag inte har

Omgivningens utseenden
Till deras förmågor

Jag ville bort
Jag var inte lika bra

Jag fick lära mig
Att krypa ut ur mitt skal

Insikt om att bara vara jag
Fokusera på mig

Slöseri av tiden
var min fiende

Ägna sig åt att bry sig
Förkortar en chans till en lycklig dag

Mitt fokus var snett
Det räckte med den jag är

Min inställning skulle bara
Vara att inte vara rädd

Möjligheterna flög förbi
Det var bara att sätta sig ned
Och sluta fly

Ingen är bättre eller sämre
Vi är endast vi







Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-10 02:16



Bookmark and Share


  mickech
Mycket bra och insiktsfullt!
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Christine94