Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min beskrivning...


Snoppens Trubadur

Så stor så rund

Du vet du har rätt
Du vet din rätt

Vill ha dig igen

Min så slät så fin


Moist vagina
Spayed penis

Går inte ihop?

Kåtheten som styr ditt hjärta är din kuks villja
uttryckt med en bajsmotorisk anländning i
kontroversiella ord som munnhålan bajsar fram med
skitig eftersmak.

Jag får upp den
Kan hänga en handuk
Bara för att falla som ett ruttet löv i augusti

Så hård
Så rund
Vilket tryck!
Jag gillar den

Du hatar det.




Fri vers av IQ
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-03-31 13:52



Bookmark and Share


  Zara VIP
HAHA snoppens trubadur...DEN här får du ha med när vi gör stå upp komik senare! ;)

/Z
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ