Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att allt blir bra tillslut



























tröst långt in i natten
renar mig med vatten

låt mig färdas med dig
de där azurblå små blommorna

som ett barn lägger sig till ro
jag vill höra din röst

jag vill höra den klart
jag måste samla mig snart

vart är jag på väg
vem är jag

jag älskar dig
det andra spelar ingen större roll

än är jag inte färdig med min resa
de där azurblå små blommorna

blommar inom dig och ut
för att bära sanningen

att allt blir bra
tillslut.




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-10 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén