Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör inte hemma

Att veta att där man är, borde man ej vara
Att veta det och fortsätta vara det är en konstig känsla
Alla farväl har redan tagits, flera omgångar i huvudet
Filmen som rullar på
Vänner ut, den bästa vännen som jag borde ha men inte har
Det är ju något som fattas
Men att veta det, att även tiden vi delar kommer ersättas med något annat i framtiden
Att veta alla gånger vi har bråkat, blivit sams, varit glada..
Interaktionen mellan oss, unik men ändå inte användbar för hjärtats dörrar

Tiden kommer.
Och den kommer alltid fortare än vad vi tror.
Åren minskar.

Jag vet att jag borde känna något annat.
Bara känna, det är ju det som fattas.

Jag gör dig bara mer ont än gott.
Önskar att du kunde göra något.

Släppa mig fri
För jag hatar att du måste bli sårad av mig. Någon du älskar och gillar.
Din framtid.
Men jag är ju inte där.
Jag måste alltid vara någon annanstans än här.




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-11 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP