Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En livsavgörande undran i ett kritiskt ögonblick.


Frågan

Står vid ett vägskäl, letar efter riktning.
Ser dig komma, med undrande blick.
Vart är du på väg? undrar jag.
Kan det finnas något alternativ?
Du tittar storögt och forskande.
Dina läppar skälver inför frågan.
Till slut vågar du språnget:
"Vem är Tryggve?"
Jag pekar åt vänster och du vandrar iväg.




Fri vers (Spoken word/Slam) av BoOttoOlsson
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-11 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson