Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björn

Björnskog
vi flyr i panik
från bromsarna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-11 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rolig!
2014-08-15

  Deva
Bromsarna är nog mer påtagliga!
2014-08-11

    Dan Myrbeck
Bra knorr där!

Önskar dom kunde ta bromsmedicin som bromsar bromsar!
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP