Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måhända...




Måhända måste många månadsvis

med måtta måna mer om mondial

och måttlöst monofysisk monolit

som månne monstruöst monumental

monterar morrande och smått morbid

insomnia i molntäckt morgonkval.











Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-12 01:01



Bookmark and Share


  Nanna X
mmmmmmmmm...
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE