Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


240.EN OBEHAGLIG __ EFTERSMAK

__________ATT____________


__ILLUSIONEN __ FÖRSVUNNIT


NÄR __DIN __SKUGGA

HAR__ BLIVIT__ OKLAR__

SOM__ EN__ DRÖM

SORGLIGT__ MEDVETEN __OM


__________ATT___________


DET__ ÄR__ DAGS__

LÄMNA__ DEN__ OCKSÅ


_________MEN____________


ENVIST_ HJÄRTA_ FRAPPERAR_DIG

GENOM_ MIN_ SKÖNHET..................


BITTERT_ HAT_ SVIDER_ MINA_ LÄPPAR




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-12 12:06



Bookmark and Share


  petter rost
NÄR __DIN __SKUGGA

HAR__ BLIVIT__ OKLAR__

SOM__ EN__ DRÖM

... en djupsvetsad bild – att se något så oklart som en dröm – i en tät rytm som sen fortsätter att tvinga mej som läsare ner på knä...
2014-08-17

  Ronny Berk
tänkvärt - förmedlar mig en känsla av obehag; verkligt fin bild, ja !
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP