Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går utför

Det går utför
behöver inget mer nu
cykelsemester




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-12 13:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Backe nupp, i stigningen rätt
det vill till att trampa helt nätt
om en vill opp, opp, opp
ligga i träning för sin kropp
på just detta begärliga sätt
2014-08-13

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-08-12

    ej medlem längre
Jättefin!
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP