Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågbyte

Varm doft av tallbarr
tågbyte
våta löv, svalka




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-12 13:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
får mig genast att tänka rep
tågvirke som bil till bil i släp
genom Norrlands djupa skogar
där brandmän verkligen knogar
med eld och vatten som enda knep
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP