Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Du finns kvar.
Som du var.
Här i mig.
Andas dig.
Tack för modet.
Modersblodet.
Mamma-trösten.
Urkraftsrösten.
Du vågade strida.
Vägrade lida.
Bar på glöden.
In i döden.

Du vägrade tro.
Jag tror åt dig.
Önskar dig ro.
Vänta på mig.










































Bunden vers av Lehva VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-08-14 19:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin hyllning till mamma...
2014-08-18

  Connie
Grattis till uppmärksammad text!
2014-08-18

  Anya VIP
Fin rytm. tycker om vissa ordval särskilt:
moderblodet
urkraftsrösten
2014-08-16

  bittemi VIP
Underbart fint!
2014-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllning!
Varmt och kärleksfullt.
2014-08-15

  WyS VIP
Mamma urkraften, fastnade.....vackra beskrivningar!
2014-08-15

  Annie b'larsson VIP
Förbannat vackert. Vilken fin mamma! Bokmärker.
2014-08-15

  genni VIP
Underbara rader, väldigt fint <3
2014-08-14

    ej medlem längre
Dina vackra ord till mamma går rätt in i hjärtat.
2014-08-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbar text till din mamma!
2014-08-14

  walborg
mycket sagt i få ord
2014-08-14

  Connie
Varm och underbar som bara en dotter kan skriva!
2014-08-14

  Angel of love
Varm och jätte fint skrivet.
2014-08-14

  KattenKin VIP
Så fint! Specielllare med punkterna, än om den varit utan, det blir som ett pärlband/radband.
Vacker som en mammapsalm.
2014-08-14

  i af apa
oerhört fint...
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP