Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från googel


Vad tänker du rösta på?


I mina valdistrikt röstar vi för sanningen,
låter lögner och elakheter vara.

Jag vill rösta på kärlek och erotik,
känna hopp om en bättre dag.

Jag vill ha hetta omkring mig,
som brasan på valborgsmässoafton.

Läsa valaffischer på betong,
om regnbågens färger.

Sprida human människosyn,
låta någon blanda rosa och rött.

Låta er smaka på ordet kultur,
forma kroppar av lera.

Leta efter stjärntecken,
måla Karlavagnen på din mage.

Jag röstar för vänskap och kärlek,
att finnas där för varandra.

Bränna allt fult,
behålla allt vackert.

Vill du rösta med mig!




Övriga genrer av genni VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-08-13 22:59



Bookmark and Share


  menspoeten
För jämställdhet, jämlikhet, mänskliga rättigheter och regnbågens färger:)
2014-08-20

    ryttarinnan
jag röstar med dig..
2014-08-17

    ej medlem längre
En ganska fin beskrivning av det parti jag röstat på i många val
Solidaritet, trygghet och rättvisa är andra vackra ord.
:-)
2014-08-15

  Federico Romano
Bara man ej ger sin röst till populisterna i dom olika blocken, men frågan är om det är någon skillnad..
2014-08-14

  aol
Ja vad heter ditt parti vännen,
2014-08-14

  Ronny Berk
ett gott val , ja !
2014-08-14

  Angel of love
Min röst är med dig. Fantastisk text.
2014-08-14

  anits VIP
Ja, jag röstar gärna med dig!
2014-08-14

  M M Mannheim VIP
Efter att ha läst din text är jag klar hur jag ska rösta! Jag röstar på Dig!
2014-08-13

    ej medlem längre
Var... delar du valsedlar?
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP