Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ockupation

Jag har alltid frågat mig själv,
om jag går med ryggen rakare i drömmar.
För jag går rakare nu,
och det känns som att jag drömmer




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-20 00:43



Bookmark and Share


  Magica VIP
En dikt som andas positivitet, bra skrivet! :)
2014-10-20

  Tekla F.
Okej, denna var så himla bra. Vet inte annars vad jag ska skriva.
2014-10-20

  Tess74
Applåderar din fina text men även en bild med ett leende minsann. Herregud Jim, jag är imponerad ;)
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP