Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en känslig människa

Intensiva utan
Dess like

Kärlek känns
Kraftigare

Ilska
Exploderar snabbare

Sorg, smärta, glädje
Mycket att klara av

En känslig människa
Känner av

Hjärtat är ömmande
Det strömmar tankar

Ett lättare offer
Då en pil räcker


Lever mer Med
Att känna

Smällarna gör ont
Akilleshälen är just det

Jag är det här
Min känslighet

Jag uppfattar allt
Med ett glödande känsloliv

Det är inte att vara svag
Det är att vara jag

Jag ser detaljer
Med mitt hjärta som styr

Jag kan inte leva
Utan att känna i mitt liv




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-14 14:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra, allt upplevs så starkt, både positivt som negativa känslor, varför det extra viktigt är att du får allt du vill, att du bejakas, samt behagas - att du mår som allra bäst, alltid.
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Christine94