Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort och gott, det händer saker!



Det händer

att jag är skör som ett förlorat vingslag i luften

Det händer

att jag är starkare än ett lejon på jakt efter mat

Det händer

att jag älskar med hetta och passion

Det händer

att jag gråter floder utav spilld mjölk

Det händer

att jag funderar över livets bördor

Men det händer

att jag vill leva fullt ut, njuta av det goda,

vara lycklig och ha min hälsa kvar,

ja, det händer faktiskt...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-14 19:23



Bookmark and Share


  Connie
Mycket bra beskrivet, man känner igen sig helt klart!
2014-08-14

  Lehva VIP
Jag känner igen mig. Sådär fungerar jag också:-). Skickligt beskrivet.
2014-08-14

  M M Mannheim VIP
Skönt för sig att allt detta händer dig!
Njuter med dig med dina uppmuntrande ord.
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP