Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om outhärdligt smärtsamma livstillstånd


Kapsylens svanesång

Det pyser till.
Ett torrt metalliskt frasande.
Nageln i öglan smärtar.
Sakta skummar det fram.
En välbekant doft i rummet.
Munnen öppnas långsamt.
Skummet väller fram.
Törsten tar överhanden.
Fingret rycker hårdare.
Öglan skär i fingret.
Bort ska den...!
Törsten.
Törsten!
TÖRSTEN!!!




Fri vers (Spoken word/Slam) av BoOttoOlsson
Läst 158 gånger
Publicerad 2014-08-14 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson