Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymdresenärer

Som jag ser det måste man upplevt ett inferno av smärta innan man kan förstå välbehag

Som jag ser det måste man blivit aska innan man kan resa sig till den man vill vara

Det är klyschigt, javisst
Dock så är det så, för mig i alla fall

De gånger jag trodde elden skulle förgöra mig
De gånger jag trodde att andetaget var mitt sista
De gånger jag inte ville resa mig igen

Alla faller, förr eller senare
Vissa landar på marken, jämrar sig och reser sig
Andra faller rakt genom marken, genom kärnan och ut i rymden

Om du fallit förbi allt vet du vad jag menar
Om du svävat med smärtfylld själ förstår du

Som jag ser det är det endast dom som fallit till rymden och kommit tillbaka som kan fullt ut uppskatta välbehag
Som jag ser det är det endast rymdresenärer som förstår varandra




Fri vers av byggpoeten
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-15 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag förstår vad du menar verkligen!
Jävligt bra skrivet.
2014-08-18

  Marianne Räf
Mysigt skrivet! Får en uppfattning
av att mig väntar härligt Liv... så
mycket som jag fått/får suffer! Hi hi!!!

2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten