Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtansdimmorna

åkrarna är gula under månen
månen är halv över mig.
ingen kan följa med mig.

så mycket längtan begravd här
den ångar upp ur marken när det blir kväll.
det är jag och min historia när det blir kväll.

jag vadar genom mina tonår och är på väg någonstans,
men jag vet inte om det är dit jag vill.
jag vet att jag ville så mycket en gång.




Fri vers av enjolive
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-15 23:25



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
vart tog vår vilja vägen....VEM tog den
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive