Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN OFFENTLIGA HEMLIGHETEN





Så var det dags igen


Hon var hemma
och vårdade sjukt barn


Ingen sa något
men alla visste


Hon var hemma
och vårdade sin man




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-16 08:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Igenkännande...men sorgligt...
2014-08-18

    ej medlem längre
Underbart bra förmedlat, visst är det så i många fall..
2014-08-17

  Margareta Wersäll
Såå bra! Säger så mycket om vårt (kvinnosamhälle) idag!
Kram!
2014-08-16

  bittemi VIP
Ja hur ofta är det inte så, alla vet men ingen säjer något. Starkt och bra förmedlat!
2014-08-16

  Connie
Starkt berörande, om något mycket svårt! Vi vet ingenting om en människa lidande!
2014-08-16

  Lars Hedlin
JA en berörande sanning!
2014-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt men tyvärr ibland sant!
2014-08-16

    ej medlem längre
Vi väljer att stå bredvid och tiga...är vi fega eller...
2014-08-16

  louisegirl
Berör....
Bra förmedlat vännen!
2014-08-16

  Lehva VIP
Så sorgligt, hemskt, tragiskt. Och sant.
2014-08-16

  walborg
Att vårda sjuk anhörig ger alltså ingen ersättning någonstans ifrån?
2014-08-16

  KattenKin VIP
Jobbigt med de där fullvuxna bebisarna, flyttar de hemifrån nångång så flyttar de genast in hos en ny mamma.

Bra text!
2014-08-16

  Anya VIP
Talande i enkelhet. Svårt och skickligt.
2014-08-16

  cilax VIP
jävligt bra. Stackars medberoende
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP